Foto's van de uitgedeelde spullen in Gambia

Om u een impressie te geven wat wij zoal van onze sponsoren krijgen, volgen hieronder wat foto's. Wij zullen per reis een map aanmaken. De nieuwste foto's zullen steeds bovenaan komen te staan.

 

Vindt u de foto's wat klein? Klik dan op een van de foto's en u kunt ze één voor één in groter formaat bekijken. 

 

 

April en Mei 2019

Het is weer even geleden, maar er is weer het een en ander aangekomen in Gambia. We hebben onder meer veel kleding en speelgoed mogen ontvangen. Speelgoed hebben we van iemand anders gesponsord gekregen, want onze eigen voorkeur gaat hier echter niet naar uit, maar de blijde gezichten willen we jullie niet ontnemen.

Daarnaast hebben we meerdere ziekenhuizen kunnen voorzien van incontinentiemateriaal, scharen en pincetten.

Als laatste heeft een van onze contactpersonen zijn gesponsorde stove betegeld waardoor deze een hele andere uitstraling heeft gekregen. 

Maart 2019

We krijgen steeds prachtige foto's binnen van de aangekomen spullen in Gambia, maar helaas is het onmogelijk om overal foto's van te plaatsen. Om jullie toch weer een kleine impressie te geven volgen hier enkele foto's. 

December 2018

Deze keer zijn wij met zijn drieën afgereisd naar Gambia. Wat een geweldige vakantie was dit weer. We hebben wederom enorm genoten, veel gezien en natuurlijk gewerkt. Om jullie een kleine impressie te geven volgen hier enkele foto's van onze reis.  

Oktober 2018

In Oktober heeft Marieke, samen met vrienden, een bezoek gebracht aan Gambia. In de tijd dat zij hier waren zijn er verschillende containers aangekomen met dozen. Deze hebben ze uitgezocht en gesorteerd, maar ook is er kleding uitgedeeld. Daarnaast hebben zij een bezoek gebracht aan het ziekenhuis. Hier werden de uniformen van onder meer de Kievitshorst gepresenteerd. 

Augustus 2018

Er zijn weer veel spullen aangekomen. Waaronder ook verschillende medische materialen. Deze zijn naar een ziekenhuisje gebracht waar ze dit alles niet hadden. Deze mensen waren zo gelukkig met de verkregen materialen. Wij hebben als "Geven voor Gambia" zelfs een certificaat gehad als blijk van waardering voor ons werk. Geweldige foto's, hier doen we het voor!

21 augustus 2018

Vandaag was het offerfeest. Weer een dag om er allemaal de mooiste kleding aan te trekken, haren in te vlechten en jezelf mooi te maken.

Juli 2018

Weer een paar blijde gezichten van aangekomen kleding, cosmetica, zak melkpoeder en medische spullen. 

15 Juni 2018

Vandaag was het Suikerfeest in Gambia. Dit is voor de bevolking een erg belangrijke dag waarop ze zich helemaal in het nieuw steken. Ze kopen hier speciaal nieuwe (traditionele) kleding voor en de meiden/dames maken zich netjes op. Uiteraard willen we jullie ook hiervan laten meegenieten.

Mei en Juni 2018

Zoals jullie kunnen zien zijn er weer heel veel spulletjes aangekomen. Van notitieboeken, voetbaltenues, speelgoed en natuurlijk kleding. Iedereen is weer erg blij. Daarnaast waren er een paar hele lieve kindjes in Nederland die een tekening meegestuurd hebben. Op de foto's is te zien dat ze aangekomen zijn.

April 2018

Hierbij wat foto's van bijvoorbeeld gesponsorde spullen van Bamboodaddy (ondergoed en shirts), Sven & Sophie (ondergoed en leggings) en wat kleding. Deze foto's hebben lieve vrienden van ons, tijdens hun vakantie, voor onze sponsoren gemaakt.

April 2018

Onze kleine Buba zit, met zijn nieuwe kleding, vol trots achter het stuur. Hij geniet enorm van de aandacht.

Januari t/m April 2018

Wij proberen maandelijks wat dozen/producten naar onze contactpersonen in Gambia te sturen. In de periode van Januari t/m April hebben wij echter niet alleen kleding opgestuurd. Een van onze contactpersonen heeft bijvoorbeeld 7 splinternieuwe matrassen ontvangen en de foundation heeft 3 nieuwe behandeltafels + 1 nieuw kraambed gekregen. 
Een impressie van alle ontvangen spullen vindt u hieronder. De kwaliteit is niet altijd even goed, maar onze contactpersonen doen erg hun best! Zij weten dat de foto's zeer belangrijk zijn. Niet alleen als blijk van waardering dat wij het toesturen, maar vooral voor onze sponsoren, want zonder alle hulp van de sponsoren zijn we natuurlijk nergens! 

Maart 2018

In een van de dozen zat een mooie auto. Het jongste lid van de familie is hier erg blij mee. Al vroeg in de ochtend is hij gezellig aan het spelen!

December 2017

We hebben zelf weer een bezoekje gebracht aan Gambia. Wederom weer vele mensen blij gemaakt. Hieronder vind u een kleine impressie van alle gelukkige mensen. Bovendien hebben we niet alleen de lokale bevolking individueel geholpen, maar hebben we ook ziekenhuizen en scholen bezocht om daar spullen af te geven. We hebben hier gezien dat er nog veel hulp nodig is.

EXTRA LEUK NIEUWS!!

We hebben met een van onze gesponsorde producten zelfs de Gambiaanse krant gehaald. Een aantal brandblussers zijn aangeboden aan een plaatselijk ziekenhuis.

November 2017

Weer even een update met foto's. Zowel onze contactpersoon in Gambia als alle lieve mensen die spullen bij ons hebben opgehaald, hebben een aantal foto's naar ons gestuurd om te laten zien dat de kleding weer goed is aangekomen.

Mei 2017

Helaas zijn we zelf nog altijd niet in Gambia. Dit gaat ook nog wel even duren. Onze vriend in Gambia blijft erg zijn best doen om de bevolking blij te maken. Wij kregen dan ook weer een paar schitterende foto's van de uitgedeelde kleding.

Maart 2017

Zelf waren we er niet bij, maar van onze vriend in Gambia kregen wij mooie foto's toegezonden. Prachtig om te zien dat de spullen weer goed zijn aangekomen!

 

Oktober 2016

 

Maart 2016